pansiyon otel ara

Özel Arama

Bodrum Eylül Pansiyon

Dünyaca ünlü Ege'nin incisi Bodrum'da, özellikle yaz aylarında nüfus oldukça artmakta ve tatilciler için konaklama sorunu yaşanmaktadır. Bodrum merkezde bulunan Eylül Pansiyon, siz değerli konuklarımıza Bodrumda konaklama imkanını sunarken, Bodrum'un eşsiz manzarasını terasından seyretme imkanı sunar.
Kalplerin buluştuğu Eylül Pansiyon 10 adet odası ve ayrıca 4 adet apart odaları ile apart hotel olarak da hizmet vermektedir. Uzun süre konaklama imkanı ile siz değerli konuklarımıza ev ortamı sunmaktadır. 



Ayrıca kış mevsiminde de deniz ve Bodrum manzarası içinde dinlenerek yılın bütün yorgunluğunu üzerinizden atmış olarak bütçenize uygun bir sekil de nezih bir ortamda tatilinizi yapabilme imkanı bulabilirsiniz. 

Bodrum Eylül Pansiyon yaz sezonunda olduğu gibi tüm kış sezonunda da siz değerli konuklarımıza yılın 12 ayı hizmet vermektedir. Tüm kış sezonu için kiralayabileceğiniz gibi haftalık veya aylık olarak da kiralayabilirsiniz.


Kos manzarası, diğer yandan deniz manzarası ile seyir zevkine varacağınız, eğlenceli Bodrum akşamlarının eşliğinde mükemmel teras manzarasıyla unutamayacağınız bir tatil geçireceksiniz.. 


Bodrum denilince ilk akla gelen gece hayatı oluyor. Dolayısıyla barlar ve kulüpler arasından seçim yaparken oldukça zorlanabilirsiniz. Barlar Sokağı'ndan ünlü DJ'lere ev sahipliği yapan gece kulüplerine kadar birçok alternatif mevcut olup, Bodrum Merkezde Barlar Sokağında Denize 50m. Plaja 200m. uzaklıkta bulunan Eylül Pansiyon bu konuda da siz değerli müşterilerimiz için avantaj sağlamaktadır.. 
Gündüzleri Bodrum'un denizi ve doğasına kendinizi bırakırken geceleri Bodrum ve Gümbet'in eğlence dolu mekanlarında kendinizi bulabilirsiniz. Gümüşlük'te balık Bitez'de dondurma yiyebilir, Yalıkavak'ta güneşin batışını seyredebilirsiniz..

REZERVASYON İÇİN    :

Adres    : Kumbahçe Mh. 2406. Sk., No:28, Bodrum - Muğla - Türkiye.
Telefon : +90 252 3133463
GSM.    : +90 536 5475196
E-Posta : eylul_pansiyon@hotmail.com, eylul_pansiyon@hotmail.com, zafersevim@msn.com
Bodrumdaki pansiyonları ve diğer konaklama alanlarını, kaliteli ve ucuz fiyatlarıyla bulabilirsiniz.Bodrum Pansiyonları ve Bodrum Pansiyon Fiyatları: Bodrum pansiyonlarının tanıtıldığı, pansiyon konaklama fiyatları,Bodrum Pansiyonları Bodrum Pansiyon,Bodrum Pansiyonları Bodrum Pansiyonfiyatları,Bodrum Pansiyonları Bodrum Pansiyon telefon numaraları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...